Landmads lune kyllingesalat

Ingredienser:

 

Sådan gør du …

Brun kyllingefileterne på panden i smør. Tilsæt 1,5 dl vand på panden og steg fileterne i 8-10 minutter på hver side. Lad filterne afkøle i lagen.

Skyl æblerne og skær dem i tern. Rens forårsløgene og snit dem fint. Skyl vindruerne og halver dem med en lille kniv.

Rør olien med paprika, sennep og honning, og smag til med salt og peber. Del fileterne i grove stykker, og vend dem i dressingen. Kom kyllingesalaten på en tør pande med æbletern, forårsløg og druer, og lynsteg det i et par minutter.

Server den lune kyllingesalat med ristet parmaskine, hakkede hasselnødder og frisk rugbrød.

9 Tips: Du kan også bruge almindelig paprika, hvis du ikke synes om den røgede smag.

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.