Årets Ret, ret vildt

OG hold da op, det vi kom til var – fornemt – lækkert – smukt…. Der var sådan lidt ”kongeligt” over de runde borde de enormt mange vinglas – for slet ikke snakke om bestik i rå mængder, smukt stillet op på en kridt hvid dug – og pyntet smukt med paradisæble grene – wouuu, som i kan høre var jeg noget imponeret.

Og ved i hvad – det var så fantastisk en aften – det er jo ”Zulu Awards” for kokke  – Simon Juul fortsatte i bedste stil – vi fik serveret 8 retter – kreeret af skolens kokke elever – helt vildt specielle retter, super godt gået, og vi blev betjent af de super dygtige tjenerelever der også går på skolen,  det smagte fantastisk, var en meget anderledes – og helt igennem en fantastisk oplevelse.

Aftenen igennem blev kokkene udtrukket og hyldet – men kan vinde ”en Gericke” – man lære noget nyt hver dag –  Og iblandt de gæster jeg kunne se fra vores bord talte fødevareminister Eva Kjer og Adam Prise – jeg fik lejlighed til at snakke med ministeren og fortælle hende om Landmad – det der kom ud af det, ja det får i en anden go`gang.

Aftenen sluttede med champagnebar ……

Jeg behøver vist ikke fortælle jer, at jeg glæder mig for vildt til, at det er Østjyllands dygtige producenter der skal levere råvarerne til Årets ret 2016!

Bedste hilsner Louise