Andet

Ta’ på picnic i bondelandet, når markerne høstes

I over 20 år har min fineste opgave i denne tid været, at først handle, plukke, og skaffe en masse råvarer – så koge, brase, og bage store mængder ”bondemad” for så at pakke i store kurve og lave køletasker med iskolde drikke. Vand til tørsten. Sodavand til de...

Egenproduktion i Landmad

I Landmad produktudvikler vi som aldrig før. Vi finder jo de bedste råvarer hos vores lokale producenter og forædler dem, så du kan få de gode råvare året rundt, og så har vi et fantastisk samarbejde med Landbrugsmuseet Gl. Estrup og madhistoriker Bettina Buhl –...

Danskerne vil have ærlige fødevarer

En ny markedsanalyse fra Landbrug & Fødevarer slår fast at danskerne i stigende grad efterspørger gennemsigtighed og ærlighed om fødevarernes rejse fra jord til bord. Den danske forbruger efterlyser ’tillid’ til de danske råvarer. Med ”tillid” menes der især...

Lokale varer og nethandel er to af tidens vigtigste strømninger

AMBITIONSNIVEAUET Louise Dolmer har store ambitioner for Landmad.dk. Ikke færre end 50 butikker rundt om i de større danske byer er målet. »Det lyder sådan set opnåeligt nok,« mener Jesper Bo Jensen. »Markedet er der. Især i Østjylland, Fyn omkring Odense og Svendborg...