Burritos med chipotle kylling

Ingredienser: 

  • 1 chipotle marineret kylling i stegepose fra De 5 Gaarde
  • 1 spsk. De 5 Gaarde rapsolie
  • 1/2  finthakket rødløg
  • 1  finthakket hvidløg
  • 1  lille dåse majs
  • 1 håndfuld cherrytomater i halve
  • 1/2 tsk.  røget paprika
  • 75 g ris
  • 1/2 dåse kidneybønner
  • 3 dl. vand
  • 1/2 tsk.  tørret hønsebouillon
  • Lidt sky fra kyllingen
  • Salt og friskkværnet peber
  • Tortillas

Sådan gør du …

Forvarm ovnen til 190 grader. Placér kyllingen med al emballage midt i ovnen på en rist i 60 minutter.
Efter 45 minutter, klip da posen op, og kræng den til side, og steg videre i 15 minutter, således at skindet bliver sprødt.
Steg de finthakkede løg og hvidløg ved svag varme i rapsolien, til de er glasklare.
Tilsæt herefter majs, cherrytomater i halve og røget paprika. Steg med i nogle minutter og tilsæt herefter ris, kidneybønner, vand og bouillon, og lad koge til risene er møre, og vandet absorberet.
Tilsæt lidt sky fra kylingen, og krydr med salt og peber.
Partér kyllingen, når den er færdigstegt, og skær den ud i mundrette stykker.
Fordel risfyldet og kylling på tortillas.
Servér med guacamole.