Clubsandwich

 Indgredienser:

Karrydressing:

  • 4 spsk. mayonnaise evt. letmayonnaise
  • 2 spsk.  creme fraiche, 18%
  • 2 tsk. karry
  • 1/4 tsk. sukker

Sådan gør du …

1.  Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr kødet med salt og peber. Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Brun kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme, og steg kødet ca. 6 minutter på hver side, til det er gennemstegt.

2. Steg baconnet sprødt på en pande ved jævn varme. Læg den færdigstegte bacon på et stykke køkkenrulle, så overskydende fedt kan dryppe af.

3. Skær tomaterne i skiver.

4. Rør dressingen sammen, og smag til med salt og peber.

5. Rist brødet.

6. Skær kyllingekødet i tynde skrå skiver.

7. Smør et lag dressing på brødet. Læg sandwichene sammen med salatblade, kyllingekød, tomatskiver og bacon.

8. Skær sandwichene igennem på skrå.