Det NYE Landmad

Kære producent

Vi er nu kommet så langt i processen med ”det nye Landmad” at vi kan fortælle jer om de første planer, samt de ting vi arbejder med.

Den første tid er gået med at lære hinanden at kende, og at lære Landmad at kende indefra. Derudover har vi undersøgt nye muligheder og har taget hul på eksisterende og nye veje, som vi ønsker at arbejde videre med.

 “Landmad er, og vil altid være, den afsætningsplatform hvor gode danske fødevarer fra passionerede producenter bliver afsat med deres ærlige historie, og derfor er det selvfølgelig også den vej vi fortsætter ud af”

 Det handler om afsætning, og vi arbejder derfor på afsætningskanaler.

  • Afsætning på nemlig.com – Denne mulighed arbejder vi videre på.
  • Afsætning i foodservice – Denne unikke kanal arbejdes der stadig på.
  • SpecialbutikkerDe 5 Gaarde har et forhandlernetværk som vi kan få mulighed for at afsætte igennem.
  • Landmadsbutikkerne – disse kan, hvis de ønsker det, fortsætte i Landmadskæden frem til 31.01.2018 (alle I producenter kan selvfølgelig fortsætte som leverandører til de enkelte butikker med udgangspunkt i aftaler med de enkelte ejere).

De eksisterende Landmadsbutikker fortsætter ikke i Landmadskæden, da det desværre ikke er lykkedes at finde en fælles løsning, der kunne tilgodese alle. Det er Landmads ambition at åbne Landmads-cafeer og gårdbutikker på sigt, men første prioritet er de gode produkter, som I producenter laver, og efterfølgende afsætningen af dem.

Co-branding og produkter.

Vi arbejder på at co-brande nogle af produkterne fra jer, sådan at Landmads genkendelighed og jeres historie går hånd i hånd på emballagen. Vi vil også gerne udvikle nye produkter sammen med jer, og selvfølgelig se ind i jeres eksisterende sortiment.

Men ting tager tid –  Vi er begyndt med at kontakte jer og få snakket mulighederne igennem, og på den måde har vi påbegyndt opbygningen af Landmads fremtidige detail- og catering-sortiment.

 Så alt i alt er vi kommet rigtig godt i gang, og vi glæder os til fremtiden 

 De bedste hilsner Landmadsteamet