Djurslands Vilde Natur

Hvis du vil have en oplevelse af det ægte Djursland, så sæt næsen mod Glatved. Det er herude Ulla og Orla holder til.

Ulla og Orla har altid gerne ville hjælpe dem som er dårligere stillet end dem selv. Da de løb tør for ressourcer lagde de hovedet i blød for at finde ud af, hvad de kunne gøre for fortsat at hjælpe. De går ofte ture i deres naturskønne omgivelser som bl.a. er lige ud til stranden, men også lige op ad Troldeskoven, også kendt som trylleskoven. Et sted der på Djursland anses for at være lidt magisk med sine grønne og frodige træer.

Det var med disse omgivelser Ulla og Orla indså hvad de skulle bruge deres liv på. De var til daglig omringet af al verdens af naturens goder, og skulle ikke gå mange meter for både at se brombær, hindbær, vilde æbler, hyben og vigtigst af alt havtorn. Havtorn er et af de mest vitaminrige bær vi finder herhjemme, og hovedingrediensen i alle deres produkter. Det har en dejlig syrlig smag der kan nydes på mange forskellige måder.

Ulla er den kreative – hun udvikler de forskellige produkter, hendes fantasi er ustoppelig, hvilket resulterer i de mest uventede og smagsfulde oplevelser.
Orla derimod får lov at gøre det som Ulla ikke kan. Hvis han spotter et godt træ, skal intet krat stå i vejen for ham. Efter at have boet i Glatved hele sit liv, kender han sine omgivelser og ved hvor de bedste bær findes.

Deres produkter siger meget om hvad naturen kan byde på. Har vi glemt at vi oprindeligt kun levede af naturen? Naturen er kraftig, saftig og smagfuld – helt anderledes end industriprodukter, som vi ellers har vænnet vores smagsløg til.

Derfor har de lavet naturprodukter så naturligt som det overhovedet kan lade sig gøre. Deres marmelader er kun tilsat økologisk rørsukker eller honning fra strandområdet hvor de bor. Alt er lavet fra bunden for at give dig den bedste og mest naturlige magsoplevelse. Derfor er produkterne også drøje i brug og kan med fordel nydes af diabetiker, med måde naturligvis.

Her bor vi

Glatved strandvej 33, 8444