Fra bord til jord

Det hele begynder ved bonden, ender i køkkenet og på spisebordet, og der har da også i mange år været et motto der hedder ”fra jord til bord”…..

Og det er præcist det Landmad er … 

Men jo mere vi tænker over det, ja så syntes vi faktisk at ”fra bord til jord” er et meget mere bedre motto, fordi det er jo i vores køkkener vores mad bliver lavet, det er her vi er kreative og hygger os med tilberedningen, det er her vi er helt tæt på råvarerne og det er derfor også her vi stiller alle spørgsmålene:

  • Hvordan mon min bøf har levet? 
  • Er det den bedste kvalitet rødbeder jeg har købt?
  • Hvad er det der gør, at nogen ting råvarer smager markant bedre end andre?
  • Børnene spørger måske til hvor melet gror, eller  hvordan laver man egentlig smør?

1000 vis af andre spørgsmål – og det er alle de mange spørgsmål, som Landmad og alle landmændene og producenterne har svarene på – Vi gør en dyd ud af at fortælle de ærlige historier om hvad der er sket med dine madvarer på vej hen til dit køkkenbord, så kan du altid selv derfra tage stilling til hvordan det DU spiser skal være forarbejdet … 

 

Tag på opdagelse i vores opskriftsunivers

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.