Godt Nytår ? Vi glæder os for vildt til 2015

2014 – Det vildeste – hårdeste – sjoveste – mest fantastiske år nogensinde…

Landmad er den ide, som har arbejdet inde i mit hoved – ud fra mine hænder – omkring alle i min familie og omgangskreds.

Landmad kommer fra hjertet – hjernen og meget fra mavefornemmelsen – fornemmelsen om at der skal gøres noget

Vi skal spise maden vi laver uden for vores vinduer ude ved bønderne og producenterne – dem der arbejder med hjertet og kærligheden til faget, sætter en ære i at gøre deres håndværk, og ikke have et job men en livsstil. Deres mad vil jeg gerne spise!

Vil du ikke også det?

Landmad er blevet mange. Vi er i løbet af året blevet et team der knokler derudaf, udvikler/tænker/laver om/tænker nyt/bruger gamle ideer/finder på nye… og ud af den her proces er der født et franchise koncept – en ny slags butikskæde der ser dagens lys lige om lidt i det nye år

Det bare så vildt! Jeg er fyldt med glæde. Lykke. Stolthed over at have fået verdens bedste team, LANDMADDERNE, og at vi sammen har kunnet skabe LANDMAD….. TAK for det.

Hva' så…?

skal vi gi`den gas i 2015 med lokale fødevarer

…det tror jeg da nok vi skal!