Hampe-deller

Har du også hørt at hamp er den nye superfood? – Men hvad skal man lige bruge hamp i? Her er et forslag på nogle fantastisk frikadeller med masser af grønsager og selvfølgelig hamp. HUSK – indeholder groft hampmel fra Møllerup Gods.

Ingredienser

  • 500 gr hakket kød
  • enten svinekød eller kyllingekød
  • 1,5 -2 tsk salt
  • 80 gr hampemel (1 ½ dl )
  • 1 æg
  • 200 gr løg
  • 1,5 – 2 dl bouillon (evt. ½ terning opløst i 1,5 dl vand)
  • Peber
  • Smør, olie eller en blanding til stegning

Sådan gør du …

Kom alle ingredienser i en skål. Bland godt.

Form små frikadeller og gemmensteg dem på en varm pande i smør.

Servér fx med kartofler, brunsovs og agurkesalat eller i wraps med grønsager.

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.