Helstegt kylling – med varm bulgursalat.

3-4 personer

 Ingredienser: 

Grønt ovnbagt fad

  • 200 g halve cherrytomater
  • 1 lille rødløg i tern
  • 1 gul peberfrugt i tern
  • Forårsløg i skiver
  • ½ dl olivenolie/rapsolie
  • 1 dl friskhakket oregano
  • 1 pot koriander, hakket

Bulgur

  • ½ l grønsagsbouillon
  • 4 dl bulgur
  • Saften af ½ citron
  • Olivenolie eller rapsolie fra De 5 Gaarde
  • salt og peber
  • friskhakket oregano

 

Sådan gør du …

Tænd ovnen på 220 grader
Steg kyllingen i ovnen i ca. 60 min. Kernetemperatur skal være min. 75 grader, og kødsaften skal være helt klar.
Kom cherrytomater, rødløg, gul peberfrugt og forårsløg, på en meget varm grillpande og grill det hele ved kraftig varme i 5 min. Bland grønsagerne med olien, hvidløg og hakkede krydderurter.
Varm grønsagsbouillon op til kogepunktet, hæld væden over bulguren og lad det simre i et par min. Fordel bulguren med en gaffel og kom grønsagsbouillonen i med citronsaft, salt, peber og oregano.

Serveres med frisk salat

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.