Hjemmelavet is med Valnødder i Kirsebær Sirup

Hjemmelavet is er noget af det mest fantastiske, og med muligheden for at tilsætte sine egne favorit-smage, er der ingen grænser for hvor meget man kan gøre den til sin egen, eller hvor god den kan blive. Hos Landmad elsker vi nogle af de mange frugtsirupper, og deres evne til at tilføre den helt rigtige smag, og i denne opskrift kombineres valnødder og kirsebær til en velsmagende dessert, som ikke smager som noget du nogensinde har købt i en butik!

Ingredienser

  • 150 g. nougat
  • 4 dl.piskefløde
  • 4 æggeblommer
  • 75 g.sukker
  • 50 g.hakkede valnødder
  • 2 æggehvider
  • Kirsebærsirup
  • 50 g.valnødder
  • 3 spsk.sukker
  • 2 spsk.akaciehonning

Fremgangsmåde

Smelt nougat med lidt af fløden i en skål over vandbad. Afkøl nougaten. Pisk æggeblommer og sukker hvide. Pisk fløde til skum og pisk æggehvider stive. Pisk den afkølede nougat i æggesnapsen, si siruppen fra valnødderne og vend dem i nugatcremen. Vend først flødeskum og derpå de stiftpiskede æggehvider i nougatcremen.

Hæld cremen i en form og dæk den med et tætsluttet låg eller alu-folie.

Frys cremen i min. 4 timer.

 

Anret isen og pynt med Valnødder i Kirsebærsirup.