Hopballe Mølle

Hopballe Mølle er en gammel slægtsgård og de har produceret kyllinger i mere end 20 år og den erfaring bliver selvfølgelig brugt her hvor dyrevelfærd er i højsædet.

Hopballe kyllingen smager bare bedre, der er bedre bid og struktur i kødet fordi kyllingen har 4-5 gange så meget plads som en konventionel kylling. Pladsen gør, at kyllingerne rører sig meget mere, det giver muskler, mørkere kød, en fastere konsistens og mere smag.

Kyllingerne er af en helt speciel race, der vokser langsomt og som stammer fra Frankrig. Kyllingerne fodres med gårdens helt egen foderblanding uden antibiotika.

Hver aften slukkes lyset og kyllingerne får 8 timers ubrudt søvn, som forbedrer trivslen. Efter 60-85 dage bliver Hopballekyllingerne skånsomt håndindfanget til slagteriet. Hele slagteprocessen foregår manuelt, det vil sige, at kyllingernes velfærd er i højsædet så længe, de er i live, og derefter sikrer håndarbejdet, at udskæringerne er af højeste kvalitet.

Her bor vi

Hopballevej 56, 7300 Jelling