Viden om: Kød på frost

Det er egentlig noget underligt noget – Det med frosset kød.

Alt vores kød i Landmadbutikken er på frost, det er der en del der studser over – og spørger til hvorfor vi ikke har kødet fersk?

Det er der en helt fantastisk god forklaring på.

Når man kommer fra landet, og skal slagte gris, kreatur eller lam, ja så er det er helt naturlig ting at man pakker det hele hjemme ved køkkenbordet efter man har hentet det hos slagteren, og så direkte i kummefryseren – sådan en har enhver landbo med respekt for sig selv.  Så er man jo 100 % sikker på at alt er fuldstændig friskt, specielt er hakkekød jo følsomt, og jeg har selv som purung en baggrund hos en slagter i en stor dagligvarebutik, og her har jeg set en del

Det er forklaringen – og det jeg er vokset op med…

Så er der jo også lige en anden ret så væsentlig ting – MADSPILD, når man har sit kød på frost er man jo ret sikker på at der ikke ligger noget og bliver for gammelt det er jo i sig selv ret fantastisk og i den grad  – det rigtige at gøre – når man tænker på at 1/3 af det mad der bliver indkøbt i Danmark ender i skraldespanden!

Så kig ind og find dine lokale oksebøffer – svinekoteletter – vildtstege og gedekøller – PÅ FROST