Julen i år er noget ganske særligt i Landmadsfamilien – vi er blevet mange flere – og vi er så heldige, at sådan en Landmadskøbmandsbutik nok er verdens hyggeligste julebutik, alle der står og spreder julestemning og pakker gaver og julekurve ind, er så glade for den dejlige respons der kommer fra alle de søde kunder der er i sprudlende julehumør.

“Julegavekurve-værksted” det at give en smags oplevelse er noget ganske særligt – og i vores kurve putter vi altid de lækreste, og helt efter kundernes valg –  lokale og nationale lækkerier – så bliver alle glade.

Vi sætter en ære i at pakke ind “bedste bonderøvsmaner” med halm og bast snor – i papir eller cellofan…. det er nu en dejlig følelse at give en gave der både er en fornøjelse uden på og inden i.

Vi pakker gaver ind og serverer julelækkerier i alle vores købmandsbutikker og Landcafeer lige frem til JUL – så kommer du forbi lillejuleaften SÅ klare vi da også de sidste julegaver for dig og servere et glas hjemmelavet gløgg og æbleskiver til.

Julehilsner Landmad i Silkeborg – Helsingør – Roskilde og Grenå
Den store bagekasse 250 kr. Herrekurv 1 850 kr. Venindekurv 2 500 kr. picnickurv 2 570 kr.