Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Politisk bevågenhed

Foodfestival

Vores politiske bevågenhed startede til Foodfestivallen i Århus, hvor vi havde flere forskellige ”Foodwalks” der kom for at høre om Landmads konceptet, heriblandt Troels Lund Poulsen og Søren Gade, som i den grad kunne se hvilken ”bevægelse” vi er med til at skubbe gang i.
 

Besøg fra ”Borgen”

Landmad har i 2016 derfor haft besøg fra ”Borgen” flere gange, først kom Vækst- og Udviklingsminister Troels Lund Poulsen på besøg i den første butik i Grenå. LINKES TIL PDFHan blev så begejstret for vores forretningsmodel og vision, om i den grad at få gode danske fødevarer gjort nemt tilgængelige for alle, og på den måde at være med til fremme den mindre producents bæredygtige produktion… Det er et KÆMPE projekt som han syntes skulle have en masse bevågenhed, så han satte gang i at få udfærdiget en rapport om hvor meget gang i lokalsamfundene der kommer når man åbner en Landmads butik i et område.
 

Statsministeren kom forbi

Kort tid efter besøget i Grenå, vendte Troels Lund tilbage med vores Statsminister Lars Løkke, han var blevet nysgerrig på at høre om Landmad, de besøgte Landmad i Roskilde hvor vi fik rig lejlighed til at fortælle meget mere om hvad det er vi brænder for.
 

Louises ”korstog”

Som Landmand og bondekone, er et af Louises store ”korstog” at hun vil være med til at fortælle om livet på landet, livsstilen og igennem produkter og producenter oplyse folk om hvor vores mad kommer fra og hvordan den bliver lavet – det er ”alment kendt” at man skælder ud på landbruget – det er ikke iorden – og desværre er det som vi ser det totalt mangel på oplysning, landbruget lider under – og for lidt forståelse af både mark og dyreproduktion.
 

Verdens rigeste landmænd

Verdens rigeste landmænd er et græsrodsprojekt, der skal sikre, at Danmark får verdens bedste fødevareerhverv. Tanken er, at almindelige danskere, skal kunne give et frivilligt bidrag til en fond, når de køber ind eller går på restaurant. Også virksomheder skal kunne bidrage.

Hvis danskerne giver det samme til forskning i bedre fødevarer, som de betaler for plastposer i supermarkedet, vil fonden kunne indsamle mellem en halv og en hel milliard årligt. Disse penge skal doneres til forskning og udvikling, der kan give:
  • Bedre klima
  • Bedre natur
  • Bedre miljø
  • Mere biodiversitet
  • Bedre dyrevelfærd
  • Højere eksport
  • Flere arbejdspladser
  • Mere liv på landet
  • Bedre arbejdsvilkår
  • Bedre mad
Det primære mål er at få genskabt danskernes stolthed ved dansk fødevareproduktion.

Læs mere: Riglandmand.dk
 
 
På foodwalk med erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen på besøg hos Landmad


På foodwalk med Søren Gade
Landmad i Verdens Rigeste Landmænd

Felix Bekkersgaard Stark, Verdens Rigeste Landmænd