Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Bliv Producent

Sælg dine varer gennem Landmad


Har du hjertet på rette sted, og vil du give folk omkring dig god smag i munden?

Vi er klar med et nysgerrigt publikum, som har stor appetit på ærlige råvarer og gode historier. Vi leder efter de producenter, der brænder for deres produkter, og gerne vil sælge dem igennem et sted hvor dem der sælger produkterne brænder lige så meget for at sælge dem.

Vi har plads til alle - både de økologiske og de konventionelle - de helt lokale, de nationale og fra de små globale når det giver mening. Fordi hos os er det personen bag kvaliteten og smagen der tilsammen fortæller historien og giver kunderne en fantastisk oplevelse.

Smag, kvalitet og oplevelse er de vigtigste parameter. Vi favner både økologiske og konventionelle produkter, blot dyrevelfærd og bæredygtighed er i højsæde.
Vi har stor kærlighed til produkter, der har sit udspring i det danske. Det betyder, at råvarerne  kommer fra landbruget, naturen eller havet i og omkring Danmark. Produkterne er fortrinsvis fremstillet i Danmark med baggrund i dansk viden og traditioner.

Danske produkter i fokus,  samt få tal af udenlandske, der ikke kan laves i Danmark eller hvor bæredygtighed, resultat af udviklingsprojekter, eller den individuelle historie gør en forskel.

 
"Det er en sand fornøjelse, som producent, at levere varer til Landmad butikkerne i hele landet. Der er nærhed, positiv stemning og glæde hver gang der åbner en ny butik.

For mig er det vigtigt, at jeg møder de mennesker som står bag den enkelte butik. Det er med til at skabe ikke blot en relation, men også opleve en fælles passion for hele konceptet omkring Landmad. Endvidere er det fantastisk at opleve, de mange ildsjæle som brænder for det de laver.


Overordnet, så er jeg en GLAD og yderst TILFREDS
producent til Landmad"

- Dinna Herstmark, Småkageriet
 

 
 
Video om Landmads producenter