Kandiserede æbler

Ingredienser

  • 4 røde æbler
  • 250 g sukker
  • 2 spsk glukosesirup (kan undlades)
  • 1 dl vand
  • 1 tsk æbleeddike
  • 1 dl hakkede nødder
  • 4 pinde til at sætte æblerne på

dan gør du …

Sukker, vand, æbleeddike og glukosesirup kommes i en gryde og koges op. Det skal koge i ca. 2-3 minutter under omrøring. Du kan se om sukkerlagen er klar ved at tage den op på en ske. Den skal kun lige tykne en lille smule, når den køler lidt, men ikke for meget for så bliver den umulig at spise.

Sukkerlagen tages af varmen, røres rundt. Æblerne sættes på pind og dyppes godt i sukkerlagen og vendes derefter i de hakkede nødder. Lad dem køle af i 2-3 minutter og spist dem gerne med det samme, ellers kan de sagtens holde dagen ud.

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.