Klosterhedens Vildt

Klosterhedens Vildt har siden 2007 været leverandør af en af Danmarks bedste råvarer – fritlevende vildt.
Fritlevende vildt er blandt vildtkvaliteter, hvad wagyu og Kobe er indenfor oksekød – enestående velsmagende og mørt udover forventning. Fedtsyre sammensætningen bevirker dog, at vildtet har en ekseptionel lav fedtprocent, hvilket gør det til et noget sundere valg.
Det er vores mål at gøre vildt kendt for sin kvalitet og smag – blandt de danske kokke der lever af at frembringe smagsoplevelser og i de private køkkener, hvor der i stigende grad lægges vægt på råvarernes bæredygtighed og kvalitet.

Vi har fokus på at udvikle nye variationer af vildt – fordi det vilde køkken har en vitalitet der netop passer i det moderne køkken – smag af højeste kaliber og en sundhed udover det sædvanlige.

Her bor vi

Holmgårdvej 49, 7660 Bækmarksbro

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.