Krydderibazar

Krydderibazar er et foretagende startet af tre passionerede madelskere, der i en søgen efter den autentiske smagsoplevelse befandt sig i en verden, hvor krydderiet aldrig blev helt det samme. I en tid, hvor folk i stigende grad søger efter det ypperste i køkkenet, er krydderibazar startet med den mission at bringe de mest intense og smagsrige krydderier ud i de danske hjem.

Vi har gennem årene smagt på utallige sorter af krydderier på forskellige kontinenter for at være i stand til at udvælge den højeste kvalitet. På stående fod har vi udvalgt 55 forskellige gourmetkrydderier, 8 forskellige salte og saltblandinger, 20 forskellige hjemmerørte blandingskrydderier og sidst men ikke mindst 3 forskellige dipmix.

Vi er løbende i dialog med vores bønder fra mange forskellige dele af verden, heriblandt Zanzibar, Sri Lanka, Ægypten, Serbien, Island, Tyskland og naturreservaterne Malabar, Kerala og Lake Pariyar i Sydindien. Alle vores krydderier bliver udvalgt ud fra fire grundprincipper, der gør, at vi er i stand til at levere de fineste ‘state-of-art’ krydderier til hele Danmark:
Krydderier der er 100 % økologiske og EU-certificerede
Krydderier dyrket af bønder vi har knyttet et tæt og troværdigt bånd med
Krydderier der er lokale og vilde sorter
Krydderier dyrket af bønder der går op i traditionelle dyrkningsmetoder

Hos krydderibazar forventer vi det bedste af vores bønder, hvilket kun bliver tilvejebragt, såfremt vi giver en fair behandling og en fair pris for deres høje engagement og lidenskab for kvalitet, og vi går således ind for fairtrade (Fair Handel). Fairtrade gør, at vores krydderier bliver dyrket og høstet med sjæl via håndkraft fra naturlige, vilde områder, hvor jorden er mættet af mineraler og vitaminer, hvilket bidrager til større og saftigere frugter, der efter tørring giver ekstra smag, kraftige dufte og stærke samt naturlige farver.

DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur er én af verdens førende organisationer i kampen mod tortur. DIGNITY forsker i forebyggelse af tortur, har forebyggende projekter i over 20 lande på verdensplan og har i København landets største rehabiliteringscenter for torturofre. På rehabiliteringscenteret arbejder læger, psykologer, fysioterapeuter og familieterapeuter tværfagligt for at give ofrene et bedre liv – et liv med værdighed. Vi støtter i samarbejde med vores kunder med 1 krone til DIGNITY for hvert produkt købt.

Her bor vi

Bagsværd Hovedgade 81, 2880 Bagsværd