Kunigunde

Jeg har passion for ost – al slags ost – og har været i branchen i over en halv snes år. Jeg ved det meste som er værd at vide om oste. Jeg har udviklet mine egne opskrifter gennem disse år,og min hvidløgsost findes ikke magen til – fortæller kunderne!
Hvidløgsosten og mine trøffelbrier er mine signatur-produkter, der er mange andre lækre – til enhver smag – salte som sødlige.”

Kunigunde er et lille produktionskøkken med en tilhørende lille butik med salg af hjemmepiskede flødeoste med forskellige smage, samt opsprøjtede brier i forskellige størrelser. Desuden sælges hjemmelavet tilbehør til oste og tapas.

Vi er beliggende ude ved Storebælt på Vestsjælland, nærmere betegnet i Drøsselbjerg.

Vores basisprodukt – flødeosten – bliver leveret af et mindre dansk mejeri i Barrit ved Juelsminde. Den er bevidst udvalgt p.g.a. den fine rene smag, samt fordi den ikke indeholder kunstige tilsætningsstoffer.

Brierne i vores produktion er fra Frankrig. Desværre kan danske brier ikke rigtigt være med her endnu m.h.t. kvaliteten. Disse brier er importeret af en lokal oste-engrosvirksomhed.

Tilbehør til oste, såsom syltevarer og nødder m.v. findes også hjemmelavede i vort sortiment hos Kunigunde.

Her bor vi

Drøsselbjergvej 4 4200 Slagelse