Landmads kylling workstrimler med cremet gorgonzola

3-4 personer

Ingredienser:

  • Ca. 500 g Kylling Wokstrimler fra De 5 Gaarde eller kyllingebrystfilet skåret i strimler
  • 500 g pasta 
  • 2 spsk olie
  • 300 g frisk spinat
  • 1 rødt æble
  • 1 spsk citronsaft
  • 150 g gorgonzola
  • 2 dl piskefløde
  • Salt og peber
  • 100 g valnødder

Sådan gør du … 

Kog pastaen efter anvisning på pakken. Steg wokstrimlerne på panden i olie i ca. 5-7 min.
Skyl spinaten grundigt, hak den groft og læg den i et dørslag.
Skyl æblet, skær det i små tern og dryp med citronsaft. Rør gorgonzolaen ud i piskefløden til en cremet dressing og smag til med salt og peber. 
Hæld vandet fra pastaen over spinaten. Vend den varme pasta i gorgonzoladressingen sammen med spinat og stegte wokstrimler og drys med æbletern og valnødder. 

TIPS: Du kan også bruge rester fra en hel kylling.