Landmads kyllingefrikassé

Ingredienser:

 Sådan gør du …

Brun kyllingefileterne i en gryde i olie i et par min. Pil løget og skær det i kvarte. Hæld vand ved så kyllingen dækkes og tilsæt løg, laurbær, timian, peberkorn og hønsebouillon.

Kog kyllingebrysterne i ca. 12 min. Skræl gulerødderne, rens porrerne og skær dem i grove skiver. Skyl og rens forårsløg og asparges og skær dem i stænger.  Skær kartoflerne i grove stykker.

Smelt smørret og rør melet i til en smørbolle. Si kogelagen, kog den ind til 3 dl og tilsæt smørbollen. Rør ægget med mælk, kom blandingen i saucen og smag til med salt og peber.

Del kyllingefileterne i større stykker og vend dem i saucen med de tilberedte grøntsager og ærter.

Anret kyllingefrikasséen i tallerkener, med kartofler og pynt med persille. 

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.