Kyllingelår med cornflakes og paprika

Til 3-4 personer

Ingredienser:

Sprøde timiankartofler

  • 4 bagekartofler
  • 3 spsk olivenolie
  • ½ spsk salt
  • 2 spsk frisk timian

Coleslaw

  • ½ hvidkål
  • 2 peberfrugt,
  • 1 kinakål
  • 2 gulerødder
  • 2 persillerødder
  • 1 dl kvark
  • ½ dl mayonnaise
  • salt og peber
  • 1 spsk sukker

Sådan gør du …

Tænd ovnen på 180 grader.
Vend kyllingelårene i en blanding af knuste cornflakes, paprika, salt og hvedemel.
Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og steg dem i ovnen i ca. 45 min. Dryp evt. med kyllingelårene med lidt olie eller fedt.
Skyl bagekartoflerne og halver dem på langs. Rør olien med salt og timian og pensl kartoflerne med marinaden. Læg kartoflerne i en bradepande og bag dem i ovnen i ca. 40 min.
Skyl og rens grøntsagerne og riv dem groft. Rør kvark med mayonnaise salt, peber og sukker.
Pres væsken ud af grøntsagerne og vend dem i dressingen. Serveres med kartofler og sprøde kyllingelår.