Landmads kyllingelår med cornflakes og paprika

Til 3-4 personer

Ingredienser:

Sprøde timiankartofler:

  • 4 bagekartofler
  • 3 spsk olivenolie
  • ½ spsk salt
  • 2 spsk frisk timian

Coleslaw:

  • ½ hvidkål
  • 2 peberfrugt,
  • 1 kinakål
  • 2 gulerødder
  • 2 persillerødder
  • 1 dl kvark
  • ½ dl mayonnaise
  • Salt og peber
  • 1 spsk sukker

Sådan gør du …

Tænd ovnen på 180 grader.
Vend kyllingelårene i en blanding af knuste cornflakes, paprika, salt og hvedemel.
Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og steg dem i ovnen i ca. 45 min. Dryp evt. med kyllingelårene med lidt olie eller fedt.
Skyl bagekartoflerne og halver dem på langs. Rør olien med salt og timian og pensl kartoflerne med marinaden. Læg kartoflerne i en bradepande og bag dem i ovnen i ca. 40 min.
Skyl og rens grøntsagerne og riv dem groft. Rør kvark med mayonnaise salt, peber og sukker.
Pres væsken ud af grøntsagerne og vend dem i dressingen. Serveres med kartofler og sprøde kyllingelår.

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.