Kyllingmignon med perlespelt og porre

Til 4 personer

Ingredienser:

  • 4 kyllingemignoner fra De 5 Gaarde 
  • 2 skalotteløg
  • 2 porrer
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk smør
  • 2 spsk rapsolie
  • 3 dl perlespelt
  • 6-8 dl hønsebouillon
  • Revet ost
  • 70 g Pecorino, el. anden fast ost  
  • salt og peber
  • knækkede speltkerner
  • Krydderurter, gerne kørvel, persille og løvstikke

 

Sådan gør du …

Pil skalotteløgene og hak dem fint.
Skyl og rens porrerne og skær dem i skiver
Gnid panden med hvidløg, smelt smørret og tilsæt hakket skalotteløg og porrer.
Steg dem let uden de tager farve.
Tilsæt perlespelt på panden og vend med løgene.
Tilsæt bouillonen lidt af gangen og lad det koge ind. Det tager omkring 20-25 minutter.
Grill mignonerne på panden eller på grillen i 6 minutter, på hver side til de er gennemstegte.

Tilsæt revet ost i perlespelten og smag til med salt og peber. Anret de grillede mignonerne på perlerisottoen, drys med knækkede speltkerner og pynt med friske krydderurter.