Kyllingmignon med perlespelt og porre

Til 4 personer

Ingredienser:

 

Sådan gør du …

Pil skalotteløgene og hak dem fint. Skyl og rens porrerne og skær dem i skiver
Gnid panden med hvidløg, smelt smørret og tilsæt hakket skalotteløg og porrer, steg dem let uden de tager farve.
Tilsæt perlespelt på panden og vend med løgene. Tilsæt bouillonen lidt af gangen og lad det koge ind. Det tager omkring 20-25 minutter.
Grill mignonerne på panden eller på grillen i 6 minutter på hver side.

Tilsæt revet ost i perlespelten og smag til med salt og peber. Anret de grillede mignonerne på perlerisottoen, drys med knækkede speltkerner og pynt med friske krydderurter.  

 

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.