Landmad får butikker i hele landet

Lokalavisen Norddjurs Link

Landmad.dk i Grenaa får snart følge af flere Landmad.dk-butikker ude omkring i Danmark. Det sker på franchisebasis efter nøjagtig samme koncept som Landmad.dk i Grenaa, og den første åbner i Horsens om et par måneder. Direktør Louise Dolmer fortæller, at der også er interesserede franchise-tagere i både København, Kolding, Silkeborg og hele to på Fyn.

Nyt styresystem

Lige siden Louise Dolmer åbnede Landmad.dk i Kannikegade i Grenaa i november sidste år har hun sideløbende arbejdet på at udvikle et frenchise/styrings koncept, der kan håndtere netværk af lokale producenter og leverandører. Systemet styrer både den overordnede enhed, producenternes fysiske butik og lager, webbutikken og en såkaldt food service-del, der styrer kontakten med faste aftagere som skoler, restauranter, caféer med mere.

Louise Dolmer er tæt på kick off. En fremtid med en række af nye franchisebutikker begynder at tegne sig.

“Vi satser på 50 butikker i Danmark. Og planen er at fortsætte i Tyskland bagefter”, smiler hun.

Dreamteam

Får de næste butikker samme start og medvind som Landmad.dk i Grenaa, er der ingen nød. Det har været en fantastisk sommer med rigtig god respons fra kunderne, fortæller Louise Dolmer.

I forbindelse med franchise¬planerne har hun udvidet holdet betydeligt i Landmad.dk med håndplukkede gode folk. Hun kalder sit hold for et dreamteam. Én af dem er kokken Dennis Schriver Andersen, der kommer fra en stilling som køkkenchef gennem otte år på Restaurant Lillering Skov. Da han opdagede Louises stillingsopslag og kontaktede hende, passede det hele som fod i hose.

“Skulle jeg have startet noget selv, skulle det være noget som Landmad.dk,” fortæller han.

Louise Dolmer tilføjer, at Dennis Schriver Andersens indtog har betydet en spændende udvikling af maden i caféen.

“Han finder på anderledes mad med alle de lokale råvarer, som folk ikke lige forventer på en café.”

En anden er Karina Søndergaard Andersen, der kommer fra et job som souschef i Coop. Også hun er tændt over det drive, der hersker i Landmad.dk.

“Det er en total fed måde vi arbejder på med at udvikle butikken og konceptet med ping-pong og masser af gule posters.”
Samtidig arbejder holdet også skulder ved skulder med dygtige butiksansatte i den travle butik.

“Vi arbejder godt sammen, også når der er tryk på. Det er ikke bare snak,” smiler Louise Dolmer.