Landmad får nyt liv med nye ejere

En ny ejerkreds har ønsket at videreføre dele af det tidligere selskab Landmad og står nu klar til at fortsætte pionerarbejdet. Dermed er det er langtfra slut med det populære og ambitiøse Landmad.

Landmad fortsætter med det bedste fra det gamle selskab og vil fremadrettet blandt andet drive brandet Landmad samt tilhørende online butik. Gode danske råvarer fra lokale producenters stalde, hønsehuse og marker er fortsat kernen i Landmad.

Den nye ejerkreds ønsker at forsætte det gode samarbejde med de danske specialproducenter, og ønsker at styrke de enkelte producenter med hver deres særlige baggrund og unikke historie. Ejerkredsen har stor respekt for det arbejde, som det tidligere selskab har formået at skabe i Landmad – Det er et arbejde, som skal fortsættes og intensiveres med endnu mere fokus på online-salg og med levering til hele Danmark.

Landmad er på rekordtid blevet synonym med høj kvalitet og det er med dette for øje at nye samarbejder vil blive etableret. Samtidigt er det lykkedes at etablere et samarbejde med stifter Louise Dolmer.