Landmads gammeldags pebermynte pastiller

 120 stk. –  tidsforbrug ca. ½ time

 

Ingredienser: 

  • 2 æggehvider fra store æg.
  • 2 ½ tsk. Pebermynte essens
  • 500 g flormelis (føl dig frem i forhold til tykkelsen)
  • 120 stk. mørke chokolade pastiller/eller dryp smeltet mørk chokolade på.

 Sådan gør du … 

Pebermynte essensen røres i æggehviderne, og derefter røres flormelis i indtil det er en fast masse.
Den skal kunne trykkes ud igennem en sprøjtepose, men ikke være så tynd at den flyder ud.
Tryk små pastiller ca. på str. med en 2 krone ud på bagepapir, og put en chokolade knap i midten, hvis du vælger den andel løsning med det smeltede chokolade – skal du trykke en lille fordybning i pastillen og dryppe den mørke chokolade der ned i.
Lad pastillerne stå koldt natten over så de er helt tørre – inden du putter dem i kagedåsen, med bagepapir imellem lagene.

 Tips – find et lille glas med låg (f.eks.. et gammelt syltetøjsglas) og put nogle pebermynte pastiller  i, afslut med en sløjfe rundt om glasset oppe ved låget – og du har den hyggeligste hjemmelavede værtindegave.

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.