Landmads græskarsuppe

Til 10 personer

Ingredienser:

Suppen:

  • 1½ kilo skrællet og udkernet græskar
  • Hokkaido-squash 
  • 800 gram fintsnittet løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dl. olivenolie, til sautering
  • 1 liter vand
  • Havsalt
  • Peber fra kværn
  • Sukker
  • 2½ dl fløde
  • Citronsaft
  • Smør 
  • Cremefraice 38%

Sprøde græskarkerner:

  • De friske, rensede græskarkerner
  • Olivenolie
  • Havsalt

Sådan gør du …

Sauter løg og hvidløg 15-20 minutter i olivenolie ved medium varme med salt og peber. Skær græskarret i mindre stykker. Kom græskarret ned til løgene og sauterer med i 5 minutter. Tilsæt vandet og fløden og kog, til græskarret er mørt. Stavblend til en jævn konsistens med lidt smør eller cremefraice 38%.

Smag til med salt og peber, citronsaft og evt. sukker.

Serveres med ristede græskarkerner, cremefraiche og hørøget olie

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.