Landmads grillede grøntsager

Ingredienser

  • 1 savojkål
  • Koldpresset jomfruolivenolie
  • 300 g østershatte eller svampe 
  • 2 rødløg
  • Timian

Marinade:

  • 5 spsk koldpresset jomfruolivenolie
  • Revet skal og saft af 1 citron
  • 2 spsk friskhakket rosmarin
  • 2 fed friskhakket hvidløg
  • Flagesalt og friskkværnet sort peber

Sådan gør du …

Alle grøntsagerne skæres i mundrette stykker og steges på en meget varm pande med salt peber og hakket frisk timian.
Blandes og sættes på køl.
Kan spises kolde eller gives 10 minutter ved 250° og bruges som varmt tilbehør.
Alle ingredienser til marinaden blandes sammen og røres rundt

 

 

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.