Landmads hurtige mysli boller

Ingredienser:

  • 50 g gær
  • 6 spsk lunken vand
  • 3 dl. letmælk
  • 3 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 50 g smeltet smør
  • 1½ dl. mysli med jordbær & rabarber 
  • Ca. 7 dl. hvedemel fra De 5 Gaarde
  • Pensel med 1 æg

Sådan gør du …

Opløs gæren i det lunkne vand – rør godt rundt
Hæld mælk, sukker, salt, og smør i, og rør godt rundt
Hæld mel og mysli sammen og bland det godt
Tilsæt mel og mysli blandingen lidt efter lidt
Når dejen er rørt godt sammen skal den æltes let, deles og formes til 12 – 14 boller
Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og pensel med æg.
Bollerne skal hæve i 30 minutter
Bages ved. 225 grader i en forvarmet ovn 12 – 15 minutter – de er færdige når de er gyldne.

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.