Landmads knækbrød

Ingredienser:

  • 1½ dl havregryn
  • 1½ dl solsikkekerner
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl græskarkerner
  • 3½ dl De 5 Gaarde hvedemel
  • ¾ dl De 5 Gaarde rapsolie
  • 2½ dl vand
  • 2 tsk. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 spsk. jomfru i det grønne/nigellafrø

Sådan gør du … 

Tænd ovnen på 180 grader.
Bland alle ingredienserne sammen i en skål.
Kom bagepapir på to bageplader og fordel dejen på de to plader.
Kom et stykke bagepapir ovnen på dejen og rul dejen ud med en kagerulle, så tyndt som muligt.
Tag det øverste lag bagepapir af og rids med en kniv det ønskede mønster til knækbrødet – så er det nemt at knække, når det er bagt færdigt.
Bag knækbrødet i ovnen til det er sprødt ca. 15-18 min.
Når knækbrødet er kommet ud af ovnen knækkes det i ønskede stykker.