Landmads kylling i butterdej.

 

 Opskriften er til 4 personer.                      Tid: 1 time

  • 260 g Frijsenborg kyllingebryst
  • 1 laurbærblad
  • 1 pk. Butterdej, fossen el. hjemmelavet
  • 1 æg, til pensling
  • 100 g sukkerærter
  • ½ bt. asparges
  • 2 spsk. finthakket purløg
  • 2,5 dl cremefraiche 38%
  • Salt og friskkværnet peber
  • Citronsaft
  • 5 skiver stegt bacon til pynt

Sådan gør du:

Stik den ønskede størrelse cirkler ud i butterdejen og kom halvdelen på en bageplade beklædt med bagepapir.
Stik midten ud af resten af butterdejen og pensel en af de hele ringe med æg og kom en ring oven på og pensel igen.
Bag butterdejen ved 180 grader i ca. 15-20 min.
Kog imens kyllingebrystet i vand med laurbær til det er færdigt og i en anden gryde koges aspages i 2-3 min.
Skær den afkølede kylling og asparges i små stykker sammen med sukkerærterne.
Bland det hele i en skål og rør det sammen med cremefraiche og purløg.
Smag til med salt, friskkværnet peber og citronsaft.
Pynt af med purløg og stegt bacon.

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.