Landmads solbærtrifli med rugbrødsknas

 Ingredienser:

  • 30 g smør
  • 200 g  gammeldags rugbrød fra De 5 Gaarde
  • 1 glas solbærmarmelade
  • 1 spsk.  lakridspulver
  • 1/2 l fløde
  • 200 g  friske eller frosne solbær
  • 50 g. muscvado sukker
  •   evt. solbærstøv

 

Sådan gør du …

Brun smørret.
Hak rugbrød groft i en foodprocessor, og tilsæt brunet smør, solbærmarmelade og lakridspulver. Kør maskinen kortvarigt.
Fordel blandingen på bagepapir og rist langsomt ved 125 grader varmluft, til alt er tørt og knastende.
Imens vendes solbærrene med muscvado sukker.
Fløden piskes let.
Anret nu rugbrødsknas, solbær og fløde lagvis, to lag af hver, sluttende med fløde på toppen.
Pynt med friske bær og/eller solbærstøv.

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.