Malling Mjød

Der er Malling Mjøds vision at producere honningbaseret vin af højeste kvalitet – baseret på nye og gamle traditioner, danske som udenlandske.

Malling Mjød vil ved hjælp af moderne produktionsudstyr og i samarbejde med leverandører og producenter anvende de bedste egnede råvarer der primært indkøbes i lokalområdet. Det er Malling Mjøds vision, at bidrage til et styrket lokalområde og satse på lokale handlende gennem fair priser, bredt samarbejde og med respekt for natur og omgivelser.Ydermere er det vigtigt for Malling Mjød, at vinen produceres uden tilsætning af unødvendige kemikalier og tilsætningsstoffer. Malling Mjød producerer et produkt der ligger så tæt på det naturlige som muligt og gerne økologisk når muligt.

Malling Mjød står for alle led i salg og produktion – lige fra udvælgelse og smagning af honningtyper, indkøb af råvarer til selve produktionen herunder smagstilsætning i form af lokalt indsamlede eller indkøbte urter, bær og frugter – samt flaskning, etikettering og den endelige kontakt til detailled og forbruger.

Her bor vi

Hedemarksvej 11, 8340 Malling