Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Producenter i Nordjylland

Lokale Producenter

Aurion

Aurion
 
Hos Aurion er det vores mål at skabe balance i naturen og i mennesker. Det gør vi ved at producere ernæringsrigtige produkter af biodynamiske og økologiske råvarer. Vi arbejder aktivt med miljørigtig produktion.

Læs mere om Aurion

Bi-Kongen

Bi-Kongen
 
Interessen for bier har Jakob Sørensen haft igennem mange år, hvorfor han blev medlem af Dansk Biavler Forening i 2010 og deltog i et begynderkursus for nye biavlere. Han fik sit første bistade i maj 2010, og har siden fået flere og flere bistader.

Læs mere om Bi-Kongen

Blokhus-Salt

Blokhus-Salt
 
Havvandet på vestkysten er så rent at man kan lave fødevarer af det. Blokhus-Salt henter typisk 1000 liter havvand, hvilket giver ca. 30 kg salt. Hele sommeren dyrker de selv en stor del af urterne i deres urtehave

Læs mere om Blokhus-Salt

Bøgebæk Økologi

Bøgebæk Økologi
 
Ålborgs lokale leverandør af økologiske æg er Bøgebæk Økologi, som ejes og drives af Dorte og Bjarne Elefsen.

Læs mere om Bøgebæk Økologi

Halkær Ådal Økologisk

Halkær Ådal Økologisk
 
For os er smag og dyrevelfærd i højsædet. I køkkenet er der nænsomhed i tilberedningen og respekt for de gode råvarer. Inspirationen er blandt andet egnens urter, samt et klassisk landbokøkken med direkte adgang til friske råvarer fra stald, mark og have.

Læs mere om Halkær Ådal Økologisk

Hybengaarden

Hybengaarden
 
I 1990 plantede familien de første hyben, og marmeladeproduktion blev en stadig større del af vores hverdag. I dag bruger vi al vores tid på bær og marmelade. Der er stadig grise i nogle af staldene, som er lejet ud til andre landmænd.

Læs mere om Hybengaarden

Konditor Bageren

Konditor Bageren
 
Den 1. august 1991 overtog Viggo Sørensen og Anne Marie Meldgaard bageriet Trianon i Hjørring. KonditorBager er en kæde af frivillige bagerbutikker, som bl.a. køber ind sammen og markedsfører sig sammen.

Læs mere om Konditor Bageren

Krastrupsøgaard Gårdbutik

Krastrupsøgaard Gårdbutik
 
Med ærlighed kommer man længst. Derfor kan gårdejer Lars Schou Andersen med god samvittighed have et stort skilt med ?Møre bøffer? til at stå på vej ind til Krastrupsøgaard. Han står nemlig inde for det håndværk han udfører.

Læs mere om Krastrupsøgaard Gårdbutik

Min Yndlings Te

Min Yndlings Te
 
Kirsten Kronborg er en helt igennem passioneret te-drikker Hun har i mange år interesseret sig for urter og har smagt, blandet og eksperimenteret med urter til te.

Læs mere om Min Yndlings Te

Naturens Køkken

Naturens Køkken
 
Naturen byder på mange smagsoplevelser, og dens mange gode råvarer giver unikke muligheder i køkkenet. I Naturens Køkken har vi en passion for mad, troværdig mad, det unikke håndværk, og en nærhed i tillavningen.

Læs mere om Naturens Køkken

Tofteladen

Tofteladen
 
Tofteladen er en virksomhed, der arbejder med kreativ produktion og kunsthåndværk. Produkterne er inspireret af naturen og livet på Læsø, og Tofteladen deler gerne inspirationen med andre.

Læs mere om Tofteladen

Ugelris Vingaard

Ugelris Vingaard
 
Ugelris Vingaard & Gaardbryggeri er en lille virksomhed, beliggende i det sydlige Himmerland, i nærheden af Hjarbæk Fjord, hvor der på sigt produceres ca. 3000 flasker vin om året. Vi laver hvidvine, rosé og rødvine.

Læs mere om Ugelris Vingaard