Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Producenter i Vestjylland

Lokale Producenter

Ausumgaard

Ausumgaard
 
Ausumgaard er beliggende på et højdedrag ved hovedvejen lige midt imellem Struer og Holstebro. Maria og Kristian bor selv i hovedbygningen, og herfra driver de et moderne landbrug samtidig med at de arbejder med at udvikle nye koncepter og nicheprodukter.

Læs mere om Ausumgaard

Dansk And

Dansk And
 
Et nedlagt svineslagteri i Struer er blevet bygget om til Danmarks eneste andeslagteri. Det betyder nye arbejdspladser i den vestjyske by og en kortere transport for ænderne.

Læs mere om Dansk And

Dansk Blåbær & Minikiwi

Dansk Blåbær & Minikiwi
 
Lone & Knud Hyldahl kom i foråret 1995 tilbage til Danmark fra Costa Del Sol hvor vi begge arbejdede på Gibraltar. Der startede de deres produktion af blåbær, og de specielle minikiwi.

Læs mere om Dansk Blåbær & Minikiwi

Engmark Is

Engmark Is
 
Vores passion for gode, danske råvarer og økologi er grundstenen i alt, hvad vi foretager os. Vi sætter en ære i at udnytte de råvarer, vi har på gården, og fremstille kvalitetsfødevarer med god samvittighed.

Læs mere om Engmark Is

Geddal Gaardbryggeri

Geddal Gaardbryggeri
 
Geddal Gaardbryggeri er beliggende i Vestjylland i naturskønne omgivelser ved Venø Bugt. Vi brygger ca. 200 l. specialøl af gangen og vores bryg er kendetegnet ved, at vi kun bruger de bedste råvarer, også bryg med lokale råvarer.

Læs mere om Geddal Gaardbryggeri

Klosterhedens Vildt

Klosterhedens Vildt
 
Klosterhedens Vildt har siden 2007 været leverandør af en af Danmarks bedste råvarer - Fritlevende vildt.

Læs mere om Klosterhedens Vildt

Vesterhavsmost

Vesterhavsmost
 
Produktionen af danske æbler med mange kølige nætter og lang modningstid giver ekstra smag. I vores moderne mosteri presser vi udelukkende frisk plukkede æbler.

Læs mere om Vesterhavsmost