Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Producenter i Sønderjylland

Lokale Producenter

Brødrene Adelhardt

Brødrene Adelhardt
 
Farfar Adelhardt havde arbejdet på tapperi i 13 år, da han i slutningen af 1940'erne bestemte sig for at blive fabrikant. Han undersøgte landet for at finde den største by, der var uden egen sodavandsfabrik og faldt for Ribe.

Læs mere om Brødrene Adelhardt

Elkærholm Frugtplantage

Elkærholm Frugtplantage
 
Når du skal smage vores produkter af Aronia for første gang, skal du fortrænge alle andre oplevelser, du måtte have haft med bærret.

Læs mere om Elkærholm Frugtplantage

Hjortsminde

Hjortsminde
 
Økologisk og konventionel bacon. I starten af 1800 tallet købte skole Degnen Hjorth et lille jordstykke der lå nær hans bolig den gamle rytterskole ved Eltang kirke by uden for Kolding.

Læs mere om Hjortsminde

Ib Laursen

Ib Laursen
 
Firmaet Ib Laursen ApS åbnede sin butiksdør første gang i 1971 i en af Ribes gamle gader - med designermøbler, brugskunst og gaveartikler. Dengang, som nu, med det formål at være på forkant med tidens tendenser.

Læs mere om Ib Laursen

Krogh Specialitet

Krogh Specialitet
 
Krogh Specialitet er et familieforetagende beliggende i Sønderjylland tæt ved grænsen, drevet af ægteparret Dorthe og Kristian Krogh.

Læs mere om Krogh Specialitet

Modavi

Modavi
 
MODAVI så dagens lys i 2004 og siden da er det bare gået slag i slag. Idag driver vi en lille passioneret familievirksomhed, som primært beskæftiger sig med produktion af dansk vin.

Læs mere om Modavi

Naturmælk

Naturmælk
 
Vi er 34 landmænd med familier beliggende i Syd- og Sønderjylland og på Fyn, der alle leverer vores økologiske mælk til Naturmælk hver dag.

Læs mere om Naturmælk

Skarregaard

Skarregaard
 
På Skarregaard ved Kolding Fjord producerer jeg økologiske, grønne drys. Jeg har en kolossal viden inden for vilde blomster og urter ? en viden, som jeg har tilegnet mig, siden jeg som helt lille selv hjalp til i familiens kolonihave.

Læs mere om Skarregaard

Stuff Design of Scandinavia

Stuff Design of Scandinavia
 
Stuff er en moderne dansk design virksomhed med 20 år erfaring og knowhow inden for design og boligindretning.

Læs mere om Stuff Design of Scandinavia

Ulvedal Ost

Ulvedal Ost
 
Siden 1986 har Ulvedal Ost levet og åndet ost - og de bliver bedre og bedre til det!

Læs mere om Ulvedal Ost

Vibegaard

Vibegaard
 
Vibegaard blev etableret i 2003 af Anders Sørensen og Niels Grovn. Ejendommen ligger blot 8 km øst for vadehavet og her dyrkes gamle oprindelige bærsorter. Alle unikke produkter er fremstillede af frugt, som er dyrket på egne jorde.

Læs mere om Vibegaard