Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Producenter i Østjylland

Lokale Producenter

AH Vine

AH Vine
 
AH Vine importerer de bedste vine fra hele verden! På rejser i den store vinverden opsøger de nye vinhuse og vælger det bedste til kunderne. De har set og smagt meget og deres oplevelse er: Hvor de mindst venter det, finder de det bedste!

Læs mere om AH Vine

Alma By G

Alma By G
 
Alma By G laver lækre olier og balsamico, og er en lille familie-ejet virksomhed, som har hovedsæde i en nedlagt landbrugsejendom fra 1794 i det idylliske Tåning lige udenfor Skanderborg.

Læs mere om Alma By G

Annas Gourmet

Annas Gourmet
 
Annas Gourmet er en mindre virksomhed, der producerer smagfuld marmelade og chutney i høj kvalitet og med masser af smag.

Læs mere om Annas Gourmet

Apetit

Apetit
 
Berit Lanter startede Apetit i Auning i 2012. og her holder hun fast i de gamle dyder. Hun laver de skønneste håndlavede mandler helt uden tilsætningsstoffer og lavet på den gammeldaws maner.

Læs mere om Apetit

B-Green

B-Green
 
B GREEN er en lokal, national og global virksomhed med holdning. Drevet af nytænkning, høj kvalitet og god service.

Læs mere om B-Green

Birkedommergård

Birkedommergård
 
Birkedommergård er en slægtsgård, og her er Niels Dolmer 6. generation. Han kender hvert et strå på sine marker, og så kan han næsten høre kornet gro. Niels har sørget for at der også bliver en 7. generation sammen med sin kone Louise fra Landmad.

Læs mere om Birkedommergård

Bistad

Bistad
 
BISTAD drejer sig om to ting: At lave lækker, Aarhusiansk honning og at drive en socialøkonomisk virksomhed, der beskæftiger udsatte Aarhusianere. Kort og godt.

Læs mere om Bistad

Bjerre Herred Mejeriselskab

Bjerre Herred Mejeriselskab
 
Barrit Mejeri er et af de få selvstændige andelsmejerier tilbage i Danmark. Produktionen begyndte i 1887, og til at starte med fremstillede man den produktportefølje, som var typisk for ethvert dansk mejeri, mælk, fløde, smør, hårde og bløde øste.

Læs mere om Bjerre Herred Mejeriselskab

Brænderiet Enghaven

Brænderiet Enghaven
 
Enghaven er en gammel slægtsgård nord for Randers Fjord, der har været i familien Moestrups eje fra 1881. Der produceres brændevin og frugtlikør i verdensklasse.

Læs mere om Brænderiet Enghaven

Cold Hand Winery

Cold Hand Winery
 
De kender sorterne som deres egne børn, og der arbejdes som detektiver for at nå den rette syre-/sødmebalance i dette Randers-baserede winery. Her arbejdes der kun med de nordiske bær og frugter, som netop bliver allerbedst lige her Danmark.

Læs mere om Cold Hand Winery

Damgaard Limousine

Damgaard Limousine
 
Gården er beliggende i den lille by, Gramrode, mellem Horsens og Juelsminde. Der er cirka 25 hektar jord til gården, hvilket inkluderer 1,5 hektar skov. På resten af jorden dyrkes græs til limousinerne, byg, hvede og raps.

Læs mere om Damgaard Limousine

Djurs Slagtehus

Djurs Slagtehus
 
Djurs Slagtehus er en meget dygtig og selvbevidst arbejdsplads. Vi er slagter Djursland og er altid klar til at rådgive og hjælpe vores kunder. For skal det nu være den store svinekam eller den helstegte okse bagfjedring?

Læs mere om Djurs Slagtehus

Djurslands Vilde Natur

Djurslands Vilde Natur
 
Naturprodukter helt så naturlige som muligt og uden hokus pokus, de fleste syltetøjer kun tilsat øko rørsukker eller vild honning og derudover øko citronsaft vi sanker fra privat grund og laver alt fra bunden for at give dig den bedste og naturligste smag

Læs mere om Djurslands Vilde Natur

Ebeltoft Gårdbryggeri

Ebeltoft Gårdbryggeri
 
På gården produceres håndlavet øl, frugtig brus og lemonade efter helt simple og originale metoder. Smagen lader tankerne flyde hen på, at alt er godt, når man nyder de unikke og velsmagende, håndlavede frugtig brus eller den skønne lemonade. Her bliver d

Læs mere om Ebeltoft Gårdbryggeri

Enorm

Enorm
 
Insekter er fremtidens proteinkilde. De skal være en del af vores fødevarer, fordi de er miljø- og klimavenlige, sunde, og smager godt. ENORM arbejder med at udvikle en serie fødevarer med insekter.

Læs mere om Enorm

Ganefryd Dadelkonfekt

Ganefryd Dadelkonfekt
 
Ganefryd helsekost er, som da vi åbnede i 1983, beliggende i Klostergade, i Århus Latinerkvarter.

Læs mere om Ganefryd Dadelkonfekt

Gothenborg Fjerkræ

Gothenborg Fjerkræ
 
Gothenborg er økologisk fjerkræproduktion, økologisk gårdbutik og lokaler til fest og firmaarrangementer. Dyr skal opdrættes ude i naturen, hvor de hører til.

Læs mere om Gothenborg Fjerkræ

Hedegårdens Vinavl

Hedegårdens Vinavl
 
Vinbonden Simon, har en dansk Vingård i Skødstrup lidt nord for Århus. Her produceres drue- og frugtvine og kryddersnapse. Bondegården er fra 1830 og Simon har haft vineri siden 2007.

Læs mere om Hedegårdens Vinavl

Hopballe Mølle

Hopballe Mølle
 
Hopballe Mølle er en gammel slægtsgård og de har produceret kyllinger i mere end 20 år og den erfaring bliver selvfølgelig brugt her hvor dyrevelfærd er i højsædet.

Læs mere om Hopballe Mølle

Kjærsgaard Kød

Kjærsgaard Kød
 
Brørup Kjærsgaard har været en gård med 25 Ha jord med plads til 12 køer og 20-30 svin. Her har været karle og piger ansat i tidligere tider. For ca. 20 år siden blev gården nedlagt og det meste af jorden solgt fra.

Læs mere om Kjærsgaard Kød

Klosterbryggeriet

Klosterbryggeriet
 
Øllets historie på Øm Kloster er en af de ældste og bedst belyste fra et dansk kloster. Mængden af øl samt de mange forskellige øltyper viser, at der var et stort og varieret udbud af øl til husholdet og gæster.

Læs mere om Klosterbryggeriet

Landmad.dk

Landmad.dk
 
Landmad.dk er stiftet og udviklet af Louise Dolmer. Hun brænder for at bevare og udvikle produkter fra den danske bondekultur, som langsomt er ved at svinde bort. Hun ved hvad hun taler, hun er nemlig selv en "bonderøv" og bor på landet.

Læs mere om Landmad.dk

Landsby Æg

Landsby Æg
 
Hos landsbyæg.dk køber du kvalitetsæg fra høns, der er fodret med gmo frit hjemmelavet foder.

Læs mere om Landsby Æg

Lund-Stougaard

Lund-Stougaard
 
Lund-­Stougaard ApS er en mindre grossistvirksomhed, som sælger sine produkter fortrinsvis i Skandinavien.

Læs mere om Lund-Stougaard

Lundomskov Bryghus

Lundomskov Bryghus
 
Lundumskov Bryghus har lavet øl i små mængder siden 2013, og har fået fremstillet egne bryg i større mængder på andre bryggerier.

Læs mere om Lundomskov Bryghus

Malling Mjød

Malling Mjød
 
Malling Mjød er et mjøderi med base i østjylland. Malling Mjød producerer mjød lavet på dansk honning og lokale urter.

Læs mere om Malling Mjød

Mariager Saltcenter

Mariager Saltcenter
 
Mariager Sydesalt er fremstillet af 250 mio. år gammelt havsalt, som er aflejret i en saltdiapir ved Hobro.

Læs mere om Mariager Saltcenter

Mariendal Mosteri

Mariendal Mosteri
 
Mariendal ligger i Ålsrode by på Djursland nær Grenaa, i smuk natur omgivet af marker, tæt på skov og strand og drives med stor passion af Anette og Arnt.

Læs mere om Mariendal Mosteri

Mayoriet

Mayoriet
 
Vores mayonnaiser er baseret på naturens urter og med lokale råvarer. Vi er en virksomhed der er baseret på Samsø og bruger ingredienser fra øen ? når dette ikke er muligt bruger vi ingredienser fra Danmark.

Læs mere om Mayoriet

Mjødgård

Mjødgård
 
På Mjødgården bliver der lavet traditionelt Nordisk Mjød efter de gamle og fornemme metoder helt tilbage fra Vikingetiden. Basis i mjøden er dansk kvalitetshonning, fra lokale grønne biavlere og med krydderurter plukket fra markerne.

Læs mere om Mjødgård

Møllerup Gods

Møllerup Gods
 
Møllerup Gods ligger i udkanten af Nationalpark Mols Bjerge og har et kuperet og varieret landskab. Vi driver ca. 425 hektar (ha) jord, heraf ca. 100 ha. skov. Der produceres hamp til fødevarer.

Læs mere om Møllerup Gods

Njord Gin

Njord Gin
 
Bag Njord er et team af gin nørder der arbejder sammen om at skabe en høj kvalitet gin med en særskilt smag. Vi samles for at smage, diskutere, teste og smage igen. Og igen. Og igen. Og...

Læs mere om Njord Gin

Nordisk Tang

Nordisk Tang
 
Tang er noget af det nye på fødevarescenen og ingen tvivl om, at det bliver et af fremtidens interessante fødevarer. Nordisk Tang aps blev etableret i foråret 2014 af Heine Max Olesen og Ulrik Trieb som begge har mere end 10 års erfaring i fiskebranchen.

Læs mere om Nordisk Tang

Ny Lundgård Ismejeri

Ny Lundgård Ismejeri
 
Økologisk Ismejeri på Ny Lundgård laver flødeis af gårdens egen mælk og fløde. Desuden laves sorbet af egen frugt og ellers lokal frugt, hvis det er muligt. Eksotisk frugt købes. Alle is er glutenfri.

Læs mere om Ny Lundgård Ismejeri

Oles Gård

Oles Gård
 
Historien om Oles Gård er i virkeligheden historien om et hus. Et umuligt hus. Et utopisk hus. Et hus, som Ole kun turde drømme om. Nu er det en gård med egne marker, dyr, grøntsager og et ægte kokkekøkken.

Læs mere om Oles Gård

Olsgaard

Olsgaard
 
Olsgaard gårdbutik er en mindre gårdbutik, der ønsker at levere gode produkter og oplevelser til alle der kommer til os. Vi ønsker at give den kvalitetsbevidste dansker lækre og smagsfulde oplevelser af vores produkter fra Olsgaard gårdbutik.

Læs mere om Olsgaard

Organic Seaweed

Organic Seaweed
 
Vi mener at ting hænger sammen - havene er forbundne, kredsløbene, vores sundhed er afhængige af dét, vi spiser og vi opnår de bedste resultater, når vi arbejder sammen.

Læs mere om Organic Seaweed

Ovis Lam

Ovis Lam
 
Ovis betyder får på latin. Jeg vil som udgangspunkt lave lækkert lammekød, som jeg vil sælge lokalt, og opnå en dialog om bæredygtighed

Læs mere om Ovis Lam

Pure Aarhus

Pure Aarhus
 
Vores shots er håndproduceret i hjertet af Aarhus

Læs mere om Pure Aarhus

Samsø Bær

Samsø Bær
 
Samsø Bær fremstiller kvalitets marmelade og saft fra gamle opskrifter af øens egne bær og får den allerbedste smag ud af bærrene ved at vælge det helt rigtige høsttidspunkt. Her dyrkes jordbær, solbær, ribs, hindbær, rabarber og blåbær.

Læs mere om Samsø Bær

Samsø Cider

Samsø Cider
 
Samsø Cider drives af Mette og Martin Levisen. Udover at producere Cider driver vi en butik, Kunststalden, på vores nedlagte landbrug, hvor vi sælger kunst og brugskunst, som primært er lavet af Mette.

Læs mere om Samsø Cider

Samsø Landkøkken

Samsø Landkøkken
 
Samsø Landkøkken laver håndlavede specialiteter til kvalitetsbevidste ganer med trang til god smag. Stort set alle ingredienser er hentet fra den samske natur, mest af alt fra vores landmandssted, hvor den gamle have hvert år fyldes med alskens frugter og

Læs mere om Samsø Landkøkken

Samsø Vinsyndikat

Samsø Vinsyndikat
 
Samsø Vin Syndikat i/s er et mindre vinfirma på Samsø som har eget vineri hvor der bliver produceret rødvin,hvidvin, rosè samt Kir

Læs mere om Samsø Vinsyndikat

Sjørslev Lam

Sjørslev Lam
 
Hos Sjørslev Lam har du muligheden for, at købe lam, som har haft en langsom og naturlig opvækst. Dette sikrer dig en god kvalitet af kødet.

Læs mere om Sjørslev Lam

Skarresøhus

Skarresøhus
 
Skarresøhus er et forlag, der ejes af forfatter Anemette Olesen, der bor på Djursland. Forlaget udgiver grønne kogebøger og bøger hvordan man kan spise ukrudt, om syltning, mad med gamle kornsorter eller om mad med krydderurter.

Læs mere om Skarresøhus

Småkageriet

Småkageriet
 
I Småkageriet bager Dinna Herstmark eksklusive småkager af høj kvalitet. Hun har gemt og brugt sin mors og mormors skønne gamle opskrifter, men tilsat et nutidigt touch af noget pikant, spicy eller med frugt, krydderier, chokolade eller lakrids.

Læs mere om Småkageriet

Snaptun Frugtplantage

Snaptun Frugtplantage
 
Snaptun Frugtplantage blev etableret af mine forældre i 1949, og ligger ved indsejlingen til Horsens Fjord. Det kystnære klima og de optimale temperaturforskelle mellem dag og nat, giver æblerne en pæn rød farve og en speciel aromatisk smag.

Læs mere om Snaptun Frugtplantage

Sorring Bær

Sorring Bær
 
Sorring Bær er en mindre, dansk marmeladeproducent med produktion i Sorring v. Silkeborg. Sorring Bær blev startet i 1989 af en gruppe lokale ildsjæle, men er i dag privatejet af Mette Nørgaard, der er bosat i Sorring.

Læs mere om Sorring Bær

Stenalt Land- og Skovbrug

Stenalt Land- og Skovbrug
 
Stenalt Gods ved Ørsted på Norddjursland blev omlagt til økologi i 1998.Stenalt Gods er i dag rammen om et herhjemme utraditionelt husdyrhold på flere hunderede bukkekid og endnu flere malkegeder.

Læs mere om Stenalt Land- og Skovbrug

Stilling Naturbolcher

Stilling Naturbolcher
 
Stilling Naturbolcher bruger kun naturlige aromaer; ingen kemi, men håndkraft og forståelse for råvarer og hensyn til miljø og mennesker. Hellere to ansatte mere, end en ekstra maskine.

Læs mere om Stilling Naturbolcher

Store Lyngdal

Store Lyngdal
 
Store Lyngdal Gården ligger i Østjylland i et smukt og meget kuperet landskab. Her har ægteparret Birgit Hansen og Niels Jensen grise og limousine kvæg. Dyrene lever i det fri året rundt, det giver en helt unik og skøn smag af kløvergræs og markens urter.

Læs mere om Store Lyngdal

Syndikatet

Syndikatet
 
Syndikatet laver specialøl og luksusøl. De kalder sig selv for gangsterbryggere - kompromisløse, modige og selvsikre. Syndikatet omtales ofte for sine let-genkendelige etiketter.

Læs mere om Syndikatet

Theresa Maria Jessing

Theresa Maria Jessing
 
Theresa Maria Jessing er illustrator-uddannet på mode- og tekstil linjen på Designskolen i Kolding. Hun skriver bøger, laver skønne illustrationer og udvikler forskellige former for finurlig brugskunst.

Læs mere om Theresa Maria Jessing

Thuesen Jensen

Thuesen Jensen
 
THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord.

Læs mere om Thuesen Jensen

Viskum Snaps

Viskum Snaps
 
Hos Viskum Snaps er du altid i gode hænder. Vi har over 11 års erfaring i at fremstille kryddersnapse og vi er selvfølgelig godkendt i henhold til fødevareloven og Skat.

Læs mere om Viskum Snaps

Æblespecialisterne

Æblespecialisterne
 
Vi har i Danmark mere end 200 forskellige velsmagende æblesorter. "Verdens bedste æbler" bliver danske æbler ofte kaldt. Og det er der gode grunde til.

Læs mere om Æblespecialisterne

Globale Leverandører

Farm Mountain

Farm Mountain
 
Farm Mountains primære fokus har altid været at opnå den højest mulige kvalitet af kaffe. Det er derfor, FarmMountain er til stede ved kaffebønnernes kilde, lige ved siden af de fantastiske landmænd.

Læs mere om Farm Mountain