Marcipankonfekt med chokoladeovertræk

Ingredienser

  • Marcipan 
  • Amarettosyltede kirsebær
  • Rosiner (udblødt i lidt god rom natten over)
  • Stærk kaffe og lidt kahlua
  • Flormelis
  • God chokolade

 

Sådan gør du …

For alle 3 varianter gælder det at man smager til med lige så meget fyld som man ønsker. Bliver massen for våd, æltes blot flormelis i til der igen kan arbejdes med det. Rulles i kugler i ønsket størrelse og dyppes i tempereret mørk chokolade.

 

Temperering af mørk chokolade

Hak alt chokoladen fint. Smelt 3/5 af chokoladen over vandbad til ca. 48-50 grader. Tag chokoladen af vandbadet og kom de sidste 2/5 chokolade i og lad den smelte med under omrøring, det tager ca. 10 minutter. Chokoladen skal ideelt være 31-32 grader. Nu skulle du gerne opnå en fin blank overflade og det helt rigtige knæk på chokoladen.

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.