Første november bliver en stor dag – NU kan vi kalde os en kæde

Sjælland, nærmere betegnet Roskilde, nu kommer Landmad fra Jylland til ”Øen” det er overvældende – det er for vildt – det er glæde helt ud over det sædvanelige.

DSC06713-preview ÅBNING af butik nr. 3 –  NU kan vi kalde os en kæde – teamet i Landmad er stolte og det kan jeg fortælle jer, at det er jeg også…….at få en fantastisk ide, at starte med at knokle med den selv, og så langsomt sammensætte ”the dream team” – det er noget af et arbejde – men når det så lykkedes – så bliver man bare varm helt ind i hjertet.

I Roskilde er det en helt fantastisk familie – Henrik og Kirsten og deres voksne børn, der er drivkraften bag den store købmandsbutik og landcafè på gågaden i Roskilde centrum. De er ægte Landmadder med hjerte, købmandsskab og kæmpe erfaring i rygsækken – de har tidligere opbygget og drevet Lammefjordens kartoffelskrælleri, og de har selv været bønder og kartoffelavlere – så her er der ildsjæl & passion hele vejen rundt.

De har de mest fantastiske bønder og producenter med sig…. Så Roskilde har virkelig noget at glæde sig til når der d. 1 november åbner et ”Gods” på Skomagergade 42 – 44

– en helt igennem hyggelig og lækker kæmpe købmandsbutik og Landcafè , fyldt til randen med lækre lokale kvalitetsvarer – og skønt frisklavet cafè menu – og selvfølgelig ”Ta`med mad” du ikke har set magen til 🙂

Landcafeen kan har masser af plads – og du kan besøge ”Laden” – ”Stalden” eller ”Storstuen”, du kan holde din fest, din store dag eller du kan holde dit møde eller foredrag – i helt fantastisk hyggelige og landlige omgivelser.

Der er en stor flok bønder – gartnere – bryggere og speciel producenter der står bag hele sortimentet – og nogen af dem kan man hilse på både på åbningsdagen – men også indimellem når du kigger forbi. – i Landmad handler det om at vi alle sammen kender hinanden – og arbejder sammen på kryds og tværs.

Bedste hilsner

Louise

DSC06732-preview

Familien Poulsen er klar til at give Roskilde en oplevelse

 

DSC06686-preview

Der arbejdes på at skabe en fantastisk butik

 

Super hyggelig café, der byder på en masse lækkert af lokale råvarer!!

Super hyggelig café, der byder på en masse lækkert af lokale råvarer!!

DSC06813-preview

Der er noget for enhver smag!!

Der er noget for enhver smag!!