Nytårstorsk bagt i ovn

Antal: 4 personer Tid: 45 min.

Ingredienser:

  • 4 stykker torsk
  • ½ spidskål
  • 3 gulerødder
  • 1 squash
  • 180 g frosne ærter
  • 1 dl parmesan
  • 1 dl ristede pinjekerner
  • Saften fra ½ citron
  • ½ citron skåret i tynde skiver
  • Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

Kom kogende vand over de frosne ærter og lade dem stå et par minutter.
Blend ærter, pinjekerner, parmesan sammen og smag til med citronsaft, salt og peber.
Skær spidskål, gulerødder og squash i tynde strimler.
Tænd ovnen på 180 grader.
Placer ¼ af grøntsagerne midt på et stykke bagepapir og kom et stykke torsk ovenpå.
Krydre torsken godt med salt og peber og kom herefter en spsk. ærtemos ovenpå sammen med en skive citron.
Fold bagepapiret op omkring fisken og bind det sammen med et stykke kødsnør.
Fold alle fire pakker og bag dem i ovnen i ca. 20 min til fisken er mør.
Server fisken i bagepapiret og lad gæsterne åbne pakkerne ved bordet.

Serveres eventuelt med et frisk flutes

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.