Bliv producent

Sælg dine varer gennem Landmad

Har du hjertet på rette sted, brænder du for din produktion og vil du give folk omkring dig god smag i munden? 

Så har vi “kravlegården” du kan starte dine produkter op i – få testet hvordan dine nyudviklede produkter sælger i vores gårdbutikker, og bliv på den måde meget klogere på din produktion.

Du kan også have et etableret sortiment som passer ind i vores gårdbutikker (vi har alle kategorier af varer) det vil vi også meget gerne høre se og smage.

Vi er klar med et nysgerrigt publikum, som har stor appetit på ærlige råvarer og gode historier. Vi leder efter de producenter, der brænder for deres produkter, og gerne vil sælge dem igennem et sted hvor dem der sælger produkterne brænder lige så meget for at sælge dem.

Vi har plads til alle – både de økologiske og de konventionelle – de helt lokale, de nationale og fra de små globale når det giver mening. Fordi hos os er det personen bag kvaliteten og smagen der tilsammen fortæller historien og giver kunderne en fantastisk oplevelse.

Vi har stor kærlighed til produkter, der har sit udspring i det danske. Det betyder, at råvarerne kommer fra landbruget, naturen eller havet i og omkring Danmark. Produkterne er fortrinsvis fremstillet i Danmark med baggrund i dansk viden og traditioner.

Danske produkter i fokus, samt få tal af udenlandske, der ikke kan laves i Danmark eller hvor bæredygtighed, resultat af udviklingsprojekter, eller den individuelle historie gør en forskel.