Landmads historie

Historien om Landmad startede, som et godt eventyr nu engang starter.

Derude på landet, hvor man finder den rigtige bondemand og -kone, de glade dyr og de fuldmodne marker. På Louise Dolmers gård, Birkedommergården, hvor hun og ægtemanden er 7. generation.

De saftige bøffer fra veldfærdskalvene, det solbeskinnede korn og den dejlige havre var hidtil blevet kørt væk til industri produktion. Det virkede helt forkert, og derfor tog Louise en beslutning: De gode produkter skulle ikke eksporteres væk, men i stedet komme danskerne til gode.

Gårdbutikken på Birkedommergaard

Louise åbnede derfor i 2011 en gårdbutik hjemme på Birkedommergården. Folk strømmede til. Lysten og viljen til at handle lokalt var til stede, men ikke mange havde tid til at besøge en stribe gårdbutikker for, at få tanket op med både kød, frugt, lækker kolonial og grønt. Og derfor opstod idéen: Vi samler det hele, bevarer gårdbutikken og hele “bonderøvs stemningen” men rykker ind midt i byen. En komplet gårdbutik, hvor man kan få det hele og en Landcafe hvor man smager de gode råvarer!

Den første Landmad.dk gårdbutik og landcafe i Grenaa.

Landmad åbnede i Kannikegade i Grenaa den 1. november 2013 og er i dag et franchisekoncept. Målet er at åbne over hele landet, og udbrede de gode råvarer i gårdbutikken og den gode oplevelse i landcafeen.