Landmads historie

September 2017 … En ny ejerkreds har ønsket at videreføre dele af det tidligere selskab Landmad og står nu klar til at fortsætte pionerarbejdet. Dermed er det er langtfra slut med det populære og ambitiøse Landmad.

Landmad fortsætter med det bedste fra det gamle selskab og vil fremadrettet blandt andet drive brandet Landmad samt tilhørende online butik. Gode danske råvarer fra lokale producenters stalde, hønsehuse og marker er fortsat kernen i Landmad.

Den nye ejerkreds ønsker at forsætte det gode samarbejde med de danske specialproducenter, og ønsker at styrke de enkelte producenter med hver deres særlige baggrund og unikke historie. Ejerkredsen har stor respekt for det arbejde, som det tidligere selskab har formået at skabe i Landmad – Det er et arbejde, som skal fortsættes og intensiveres med endnu mere fokus på online-salg og med levering til hele Danmark.

Landmad er på rekordtid blevet synonym med høj kvalitet og det er med dette for øje at nye samarbejder vil blive etableret. Samtidigt er det lykkedes at etablere et samarbejde med stifter Louise Dolmer.

Læs meget mere om det nye Landmad

Historien om Landmad – fra 2011 til 2017 … 

Historien om Landmad

Uanset hvor man bor, skal det være nemt at købe gode danske råvarer så som kød, æg og havregryn fra danske stalde, hønsehuse og marker. Det var sund fornuft, syntes Louise Dolmer, da hun tilbage i 2011 grundlagde Landmad.

Som bondekone og iværksætter på slægtsgården Birkedommergaard ved Grenaa, var de fleste af de råvarer, Louise Dolmer puttede i munden, nogle hun vidste hvor kom fra. Limousinebøfferne græssede på markerne uden for hendes vinduer, der hvor havregryn og mel også groede. Når Louise lavede frikadeller, var det altid af kød fra en gris, der havde gået og hygget sig nede ved Peter på nabogården.

Denne oplevelse skulle alle i hele Danmark have mulighed for at få… Ideen til Landmad blev født, og i 2011 åbnede Louise gårdbutik hjemme på slægtsgården på Djursland. Her blev solgt eget limousine kød, mel og havre sammen med forskellig lokale producenters produkter. Det var en kæmpe succes lige fra starten, specielt om sommeren og op til jul, hvor kunderne kom besøg, som var det en turistattraktion.
Kunderne blev lyn hurtige meget glade for de lokale og yderst gode råvarer, og ikke mindst hele oplevelsen ved besøget var noget kunderne kunne lide. Men i en travl hverdag var det simpelthen for krævende for en familie, at skulle køre langt ud på landet for at købe de gode danske fødevarer, derfor opstod ideen om ”at flytte landet til byen” – det blev startskuddet til Landmad.  

Landmad er en livsbekræftende iværksætterhistorie drevet af stor passion – Louise Dolmer husker opstarten, der gik utroligt stærkt med store bump undervejs. Det at være iværksætter, at drive virksomhed på godt og ondt, er et valg man tager og som Louise siger – Så kæmper man det bedste, man har lært!
I efteråret 2017 lykkes det at få en engagerede ejerkreds bag Landmad, så der nu står et stærkt team med de rigtige værdier bag til at videreudvikle Landmad i fremtiden.

I Landmad har vi stor passion for at bevare og udvikle de gode produkter, og være med til at udvikle producenterne fra den danske bondekultur. Denne kultur der langsomt er ved at svinde bort, men med muligheden for at tilfører Louises iværksætterånd tilbage fra 2011 ved vi, at der er plads til alle. Bare de udvikler den bedste smag og kvalitet i særklasse, har omtanke for råvarerne og ikke mindst hjertet med i deres produktion, så lykkes det. Landmad.dk udvikler sig i takt med efterspørgslen, det understøtter branding, afsætning og alle mulighederne – både når det gælder foodservice, specialdetail og produkter leveret direkte til døren. Producenterne skal levere deres produkter ét sted – nemt og ganske enkelt.  

Landmad.dk skaber den lokale luksus, så forbrugerne ved nøjagtig hvor råvarerne, de bestiller og efterfølgende skal nyde, kommer fra i Danmark.  

Pin It on Pinterest