Kvinden bag

Landmad er opstået inde i mit hoved, og det har været mange år undervejs – og jeg vil rigtig gerne fortælle jer historien om hvorfor og hvordan, og jeg håber, at i bliver lige så begejstrede, som jeg er.

Jeg er gift med en fantastisk passioneret landmand, som sætter en ære i at passe vores dyr med den største glæde og kærlighed og vores jorder med snorlige plovfurer og rettidig omhu.

I alle de mange år vi har drevet slægtsgården sammen, har det generet mig hver eneste dag, at det er lige meget, hvor fantastisk du er til at være landmand, så har du absolut ingen indflydelse på priserne eller hvor dine produkter går hen, du har ingen ide om hvordan dine slutprodukter ender!

Du har heller ingen fornemmelse af hvem der får glæde af varerne   du hver dag producerer, eller på hvilken måde de bliver bearbejdet?Det kan simpelthen ikke være rigtigt. Jeg besluttede mig for at det var mig, der skulle sørge for, at der er den rigtige afsætningskanal til alle de her fantastiske fødevarer der gror i alles omegn, så vi alle sammen kan få lov til at leve dansk/lokalt.

Alle tænkte, at jeg var ”fuldstændig vanvittig”, men jeg er heldigvis en ret stædig bondekone med store ambitioner og en fantastisk familie i ryggen, samt masser af energi, drive og evnen til at få ting til at ske, og som ikke lader sig slå ud af jantelov og modgang.

Jeg er fyldt med ideer og videreudviklings planer, så nu har jeg sikret mig, at jeg altid har mulighed for at udvikle – hvilket er en af de ting der giver mig næring. Det er min ”humlebi historie” og derfor det er lykkedes mig, sammen med mit seje team og de fantastiske franchisetagere og producenter at udvikle det mest fantastiske koncept, som nu ruller ud i højt tempo! Jeg er ved at revne af stolthed – og vi vil altid være first moovere – fordi vi løber stærkest og løfter i flok og ikke lader os styre af, om det er en ”umulig” opgave.

Jeg er:
Bondekone, landmand og arkitekt
Mor til 4 børn
Gift med Niels – snart sølvbryllup
Driver sammen med Niels, Birkedommergården på Djursland (planteavl og velfærds kalve)

Bedste hilsner

Louise Dolmer
Direktør og stifter