Ovnbagte hele kyllingelår med honning

Ingredienser: 

  • 4 kuverter
  • Frijsenborg kyllingeoverlår
  • salt og peber
  • 6 løg
  • 1-2 spsk. flydende honning
  • 6-8 kviste timian evt. citrontimian
  • evt. 1 dl bouillon
  • Tilbehør
  • 3 dl ris – gerne brune ris
  • 2-3  gulerødder
  • 1 bundt broccoli


Sådan gør du …

1 Skær løgene i skiver og læg dem i en bradepande. Krydr med salt og peber.

2 Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Læg kødet oven på løgene.

3 Dryp honning over, og drys timiankviste over.

4 Stil bradepanden i ovnen. Tænd ovnen på 200 grader, og steg til kyllingen er gennemstegt – ca. 45 minutter.

5 Tilsæt bouillon, hvis der mangler væde i bradepanden.

6 Kog risen.

7 Damp gulerødder skåret i stave eller skiver alt efter smag og behag. Damp broccolibuketter.