Landmads panna cotta

Ingredienser:

  • 425 g Valrona Dulcey 32% chokolade
  • 25 g glucose
  • 250 g mælk
  • 5 g husblas
  • 500 g fløde

 Sådan gør du …

Smelt chokoladen ved 40 grader, og rør glucosen i.
Bring mælken i kog, og udblød husbladsen i koldt vand.
Dræn husbladsen for vand, og tilsæt den til mælken under omrøring.
Sigt blandingen efterfølgende.
Hæld gradvis den varme mælk over chokoladen for at opnå en skinnende og elastisk tekstur.
Hæld den kolde gårdfløde i en anden skål.
Tilsæt chokoladeblandingen til den kolde fløde, og rør rundt i et par sekunder.
Hæld panna cottaen i portionsskåle, og lad den sætte sig på køl.

Pin It on Pinterest

Del og print

Her kan du dele og printe opskriften. Brug også printknappen, hvis du vil maile den til en ven.