Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Landmad Bæger - Sheesham Landmad.dk

Landmad Bæger - Sheesham Landmad.dk

Flot dekorativt bæger i Sheesham træ i samarbejde med Ib Laursen. Ikke to krus er ens. De flotte dybe farver gør den helt perfekt til at pynte i hjemmet. Bægret har en rug overflade og tåler en oliebehandling helt efter eget ønske. Bægret er perfekt til potteskjuler, tandbørstekrus, blyantskrus, urter og til små nips ting.

Pris: DKK 79,00 
Antal:

Landmad.dk


Landmad.dk


Landmad.dk er stiftet og udviklet af Louise Dolmer. Hun brænder for at bevare og udvikle produkter fra den danske bondekultur, som langsomt er ved at svinde bort. Hun ved hvad hun taler, hun er nemlig selv en ’bonderøv’ og bor på landet.

Landmad.dk er en helt ny platform for både salg, markedsføring og kommunikation, hvor lokale producenter og kunder kan komme i tæt kontakt med hinanden. I Landmad.dk er der fokus på alle de skønne lokale fødevarer af høj kvalitet, der er produceret med ansvarlighed for miljøet, samt for dyr og mennesker.

Fra flæsk til fløde og masser af lækkerier. Du kan finde mange af de kolonialvarer, du har brug for i hverdagen. Alle er lavet efter opskrifter fra den gamle bondekultur af gode ærlige råvarer og i emballage i den helt rigtige landlige stil.

Landmad.dk vil med projektet give forbrugerne mulighed for at handle ærlig lokal mad lokalt, skabe et fornyet fokus på det danske landbrug, samt skabe nye arbejdspladser i landdistrikterne.
 
Her bor vi

 

Andre produkter fra samme producent