Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Unik potte i Metal - nw-742 Sjælsø Living

Unik potte i Metal - nw-742 Sjælsø Living

Sjov og unik potte i mørk zink. Den er nyproduceret, men kun i meget begrænset mængde. Oprindelig bruges den til flasker, men den er også rigtig fin til planter.

Størrelse: L29 cm., B14 cm. og H28 cm.
Farve: Mørk zink

Pris: DKK 199,00 
Antal:

Sjælsø Living


Sjælsø Living


I 2013 flyttede O.S.V. denmark med nye ejere ind på Tingstedgård ved Sjælsø i Nordsjælland. Stedet tilførte noget udefinerbart - en unik sjæl - og O.S.V. blev til Sjælsø Living.

Sjælsø Living er unikke produkter der skal have sjæl og historie. Størstedelen af produkterne er derfor originale og gamle, lavet i hånden eller af genbrugsmateriale. Der er også nyproducerede varer af eget design, som er fremstillet i meget begrænsede mængder. Alle produkter har unikke historieri den måde de er brugt, fremstillet på eller de materialer, der er anvendt.

Sjælsø Living arbejder med mindre værksteder og kunsthåndværkere i Danmark og Asien. Mange års rejser i Asien og Afrika har åbnet vores øjne for dygtige kunsthåndværkere, som er i stand til at fremstille spændende bæredygtige produkter, som du nu kan finde i Sjælsø Living.

Det er en grundpille for Sjælsø Living at gøre en forskel for vores producenter og kunder - altid fulgt af en god historie eller et særligt produkt.

 


Her bor vi

Andre produkter fra samme producent