Landmad.dk   

Indkøbskurv

0 vare

Viskestykke - Dyrene på gården Landmad.dk

Viskestykke - Dyrene på gården Landmad.dk

Viskestykke i en dejlig beige farve. Stoffet er af kraftigt bomuld og har en stor hank så den er til at få øje på når det skal hænges op. Viskestykket kommer i 3 eksemplarer med hvert deres tryk. Dette viskestykke har en masse flotte silhouetter af dyrene på gården, og er i alt enkelthed et stilet flot viskestykke. Giv det som en gave til en rigtig bonderøv eller pryd dit eget hjem med dette dekorative stykke

Pris: DKK 35,00 
Antal:

Landmad.dk


Landmad.dk


Landmad.dk er stiftet og udviklet af Louise Dolmer. Hun brænder for at bevare og udvikle produkter fra den danske bondekultur, som langsomt er ved at svinde bort. Hun ved hvad hun taler, hun er nemlig selv en ’bonderøv’ og bor på landet.

Landmad.dk er en helt ny platform for både salg, markedsføring og kommunikation, hvor lokale producenter og kunder kan komme i tæt kontakt med hinanden. I Landmad.dk er der fokus på alle de skønne lokale fødevarer af høj kvalitet, der er produceret med ansvarlighed for miljøet, samt for dyr og mennesker.

Fra flæsk til fløde og masser af lækkerier. Du kan finde mange af de kolonialvarer, du har brug for i hverdagen. Alle er lavet efter opskrifter fra den gamle bondekultur af gode ærlige råvarer og i emballage i den helt rigtige landlige stil.

Landmad.dk vil med projektet give forbrugerne mulighed for at handle ærlig lokal mad lokalt, skabe et fornyet fokus på det danske landbrug, samt skabe nye arbejdspladser i landdistrikterne.
 
Her bor vi

 

Andre produkter fra samme producent